Post by biotahowasyn on Feb 3, 2022 21:30:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daug visi ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Aš nekenčiu šio žaidimo, jis buvo šiek tiek smagus, bet tu net negali palikti savo daiktų prie skrynios, visi jį pasiima, o aš glėbiu žmones ir jis neveikia, aš to nekenčiu
Labai smagu, kaip šis žaidimas veikia, bet man nepatinka, kad negalima gauti kubelių ir kad juos reikia pirkti už tikrus pinigus😓
Kartais tai nuteleportuoja mane atgal į bazę
Gražūs žaidimai, bet ne reklama Man nepatinka skelbimai, gerai, nedėkite skelbimų
Jūsų komandos draugai kartais jums net nepadės, o jūsų komandos draugai ims jūsų daiktus. Kartais žmonės, su kuriais žaidi, visada sujaudina širdį, kas man nepatinka, bet juk šis žaidimas yra gana smagus.
Kietas, bet šiek tiek lėtas ir tai veikia PvP ir greičio tiltus
Žaidimas yra geriausias, bet turiu vieną problemą, mano komandos draugai yra įsilaužėliai, aš žaidžiau žaidimą, o kitas mano komandos žaidėjas norėjo mane perkelti, todėl aš automatiškai miriau. Taigi, jei ištaisysite šią problemą, šiam žaidimui skirsiu 5 žvaigždutes Pagarbiai Amit
Manau, kad šis žaidimas yra gana geras, be to, vieną kartą žaidime kažkas su manimi subūrė kitą komandą ir aš turėjau patekti į jų bazę, aš nesunaikinau jų kiaušinio, nes man patinka būti maloniam, bet mano komanda sunaikino kiaušinį. mane vargina, bet jie nežino, ką aš patyriau, taigi, jei kas nors su tavimi susiburia, tiesiog eik su srove ir žaisk su jais, tai viskas, ką galiu rekomenduoti.😄✌😌😊☺😇
Ištaisykite kai kurias klaidas, tai yra, jei nužudysime priešą, gausime priešingą komandos vilnos spalvą
Ne taip smagu kaip lovų karai
Tai geras žaidimas, tačiau sutrinka valdikliai, todėl pašalinu 1 žvaigždutę
Tai geras žaidimas, bet 3 komandos kiaušiniai dingo, 2 komandos žmonės dingo, bet 3 komanda paskutinis yra tik vienas, kuris paskutinį kartą nužudė jį prieš sulaužant kiaušinį kitą kartą, kai jis atmuša, jo nebėra, bet rungtynės vis dar vyksta, jis vis dar yra, bet jis nematomas, prašome pridėti nematomą dalį🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💢💢🙍
Nelabai geras žaidimas netinkamai įsijungs, turėjau palaukti pusvalandį, kol jis baigs įkelti, bet manau, kad tai gali būti gana epinis žaidimas, jei jį pakeisite
Šis žaidimas yra blogesnis nei lovų karai, aš net negaliu dalyvauti žaidime. Nerekomenduoju atsisiųsti šios programos
Priežastis, kodėl jam skyriau vieną žvaigždutę, yra ta, kad kiekvieną kartą, kai bandžiau eiti į 2 ir kitą salą, visi bando mane nužudyti ir nori tik mano grobio, visi tame žaidime yra savanaudiški, o aš net negaliu pasakyti Skirtumas tarp mano lyties Aš nekenčiu šio žaidimo taip, kad mane pykčiu 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę
Kai kada nors atsidarau programą, ji mane išmuša, todėl nerekomenduoju žmonėms naudoti šio žaidimo, nebent norite sužinoti, ar galite tai pataisyti, ar jis jums tiks
patobulinkite grafiką ir kitas šio žaidimo funkcijas ir sumažinkite įkėlimo laiką, pavyzdžiui, 1 minutę ar pan.?
Puikus žaidimas, bet aš jam taip pat skyriau 3 žvaigždutes dėl grafikos ir prisijungimo ir išjungimo, o prisijungimo ir išjungimo reikšmė yra ta, kad kai susikuriu paskyrą, po valandos atsijungiau. Taigi daugiau problemų nėra, tik šios 2
Man nepatinka šis žaidimas, nes telefonas yra teisingas, žaidėjas eina ant aš pralaimėsiu, todėl šio žaidimo nežaidžiu.
Šaunus žaidimas, bet mano telefono problema, nedalyvauk lovų karuose, kodėl yra problemų, o žaidimai gerai, tai ne, kodėl aš nežinau, kas vyksta ir kas atsitiko
Jis vis sako kažką apie atnaujinimą, bet jei sakote „bandyk dar kartą“, jūsų paklaus dar kartą!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
tai labai smagu ir sudarykite planą čia yra patarimas: tnt padaro daugiau žalos deimantiniams šarvams čia gaukite 8 ar 10 arba 9, taip pat naudingas atnaujinimas ar deimantų generatorius nepirkite deimantinio kardo, nes jo deimantų švaistymas gerai dabar
Man patinka šis žaidimas, nes neturiu „Minecraft“ ir jaučiu, kad žaidžiu „Minecraft“ ir įvertinau jį 4 žvaigždutėmis, nes reikia ryšio, tai tikrai geras žaidimas
Tai gerai, bet jūs sulėtinate greitį, kai turite mažai maisto, jiems reikia tai pakeisti, ir mes augame aukštoje vietoje
Man nepatinka skelbimai, jei išeinate iš iššokančio skelbimo ir atidedate mano telefoną
Mano dukra myli šį žaidimą, bet kai ji prisijungia prie žaidimo, serveryje nėra nieko, todėl pašalinu šią programą
Šis žaidimas mane paskatino, kai jį įkėliau, pataisykite žaidimą
žaidėjų bazė beveik visiškai sudaryta iš niekšiškų 9 metų trolių, kurie tiesiog sunaikina po tavimi esantį bloką, kad nužudytų tave net toje pačioje komandoje, kuri pavogė mano deimantinį kardą iš mano krūtinės ir aš tapau nužudytas, nes tavo prakeikti lygiai verčia tave arba būk prie kiaušinio, lakstančio rinkdamas geležį, arba žūti, nes tavo nešvarumų komanda tave stumia. Ką aš sakau, turėkite moderatorius, Jėzau, praėjo keli mėnesiai, bet tai vis dar yra šiukšlės.. (6/2/20) Tai vis dar problema
Tai vienas nuostabiausių žaidimų kada nors! Tai tik kiaušinių karai, jums nereikia Minecraft viskas, ką jums reikia padaryti, tai tiesiog įdiegti šią programą! Jei norėčiau ką nors pridėti, tai būtų buvę daugiau blokų. Eik ir pažiūrėk kitus žaidimus!
Kai kas nors bando mane nužudyti, šis žaidimas sugrąžina mane į tą žaidėją ir negali pabėgti
Geras jausmas kai killini
žaidimas yra šaunus, bet klausykite, kad jis ar ji paskelbė, kad tai tiesa, aš žaidžiau, aš gavau smūgį ir aš tiesiog padėjau bloką, bet vietoj to vis tiek sugadinau .... ištaisykite klaidas ir ištaisykite, nes man tai labai patinka žaidimas
yra geras, bet šiek tiek atsilieka
Ką tik atsisiunčiau programėlę, joje buvo sakoma, kad nepavyko sukurti paskyros, kai sukūriau naują paskyrą registre, turėjau tą patį leidimą ir jį pakeičiau, nes manau, kad leidimas buvo priimtas, BET NE, jis kartoja tą patį kiekvieną kartą, kai bandau prisiregistruoti, pataisykite (taip pat mano WiFi yra geras, todėl žinokite, kodėl taip nutinka)
Žaidimas tikrai geras, bet būtų geriau, jei šiam žaidimui žaisti nereikėtų interneto, todėl jis nelabai geras.
Šis žaidimas yra nuostabus, bet žaidėjas iš kitos komandos atkeliavo į mūsų salą nepastatęs tilto į mano salą, o kai mes jį nužudėme, jis vis atgimdavo mano saloje.
tai sunku, bet vėliau tampa lengviau, tai yra šiek tiek vėluojanti, todėl 3 žvaigždutės
Būčiau padaręs jį 5, bet naujas atnaujinimas sugriovė žaidimą. Nekenčiu pirkti daiktus mūšiuose tik su aukso blokais! Man būtų gerai, jei auksiniai blokeliai būtų atidaromi dėžutėse, pavyzdžiui, mėlynos, bet taip nėra. Turiu juos nusipirkti. Ir dar blogiau yra tai, kad mėlynų kaladėlių vis tiek galima nusipirkti, net jei dabar jie man nenaudingi. Atsikratykite šio atnaujinimo, nes labai laukiau, kada galėsiu suteikti šiam žaidimui 5 žvaigždutes. Ištaisysiu šią apžvalgą, kai pataisysite „atnaujinimą“, pls.
Man tai patinka, bet problema yra ta, kad paversk tai kaip lovos karai, vaikščiok, tu krenti į eggwars, prašau, kad mes nenukristume eidami, bet viskas gerai thx
Aš atsisiunčiau tai nuo 2 mėnesių ir šiandien jis reikalauja ID, o pls, padarykite tokią sistemą kaip briging greičiau
gerai, man labiau patinka lovų karai
Labai geras žaidimas
Greitas ir greitas profesionalams, bet nuostabus žaidimas, pavyzdžiui, bedwars egg war, kodėl deimantas pagrinde nėra suprastas kodėl, o vidurys – deimantas kodėl, o priešo bazė yra aš gaunu deimantą 😪
Man patinka šis žaidimas, bet vienintelis dalykas yra tai, kad muzika yra šiek tiek vaikiška, bet viskas gerai. Laimei, šis žaidimas yra nemokamas, kaip ir „Minecraft“. Labai džiaugiuosi, kad sukūrei šį žaidimą.
Tai geras žaidimas, bet turiu didelę problemą, kai atsisiunčiau šį žaidimą, jį atsisiųsti užtrunka ilgai ir jis visada vėluoja, jame yra daug klaidų. Ištaisykite šį žaidimą ir ačiū už atnaujinimą
Gana gerai, pridėkite daugiau ginklų / užkeikimų ir Pls PLZ skelbimų komandos atnaujinimų arba ką nors, kas tai padarytų įdomiau.
Vyras. Patiko. Bet nėra ender porlto
Man patinka šis žaidimas, bet galėtumėte pridėti komandinę kovą, pavyzdžiui, mėlyną ir raudoną komandą
Jei atsisakysite „For the Apps“, jums nebus leista žaisti
Šis žaidimas yra toks nuostabus!!! Tačiau yra problema, kūrėjas, ar galite duoti deimantus, smaragdus ir auksą salų šonuose, o ne iš susitikimo salų